Djurgården går mot semifinal i Globen

Jag kan i princip kopiera mitt tips från i förrgår och klistra in här. Jag tror jag kommer att skriva liknande saker vilket även kommer att göra detta till ett lite tråkigare tips att skriva faktiskt. Djurgården vill avgöra på hemmaplan. Genom segern senast får de chansen. De flyttar in till ett utsålt Globen och tar den till 1,70 i odds på Betsafe” href=”http://www.betsafe.com” target=”_blank”>Betsafe.

Djurgården imponerade inte speciellt mycket senast ändå. Det är något med andraperioderna i denna matchserien. Det är alltid bortalaget som lyckas trycka på under den. Detta kan ju inte undgått ledarna i Djurgården. De måste spela mycket bättre om det inte ska bli lika spännande i dag som det var senast. Matchen kommer att spelas i Globen, precis som Djurgården meddelade innan matchserien började och de lär få ett massivt stöd då matchen är utsåld. Jag tror inte att arenabytet kommer att skada hemmalaget alls.

Brynäs kommer att göra allt för att Markström ska kunna stå igen i kväll. Jag vet inte riktigt har allvarlig skadan är men sprutor har ju använts förut. Läck gjorde dock en bra insats i senaste matchen så avbräcket är inte så stort som man kan bli förledd att tro. De kämpar på bra men räcker helt enkelt inte till. Djurgården går vidare i dag.

På detta satsar jag 8% igen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 19:00
Djurgården - Brynäs
1
77 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *