Barca vinner och håller tätt bakåt

Osasuna snittar knappt ett mål per match i vanliga fall och nu ska de till Camp Nou utan två av deras bästa målskyttar. Det lär satsas mycket på att hålla tätt bakåt och jag tror inte de får så många bra lägen i matchen. Jag är inte säker på om det blir någon utklassning men jag förväntar mig i alla fall att Barcelona ska ta 3 poäng i en sån här match. Jag spelar Barcelona vinner och håller nollan till 1,75Bwin.

Ifjol överraskade Osasuna och vann på Camp Nou med 1-0, men då ställde hemmalaget upp med en reservelva. Innan dess har Barca vunnit 4 raka möten i ligan mot Osasuna utan att släppa in nåt mål. Osasuna brukar spela tight och de förlorar sällan med någon större marginal. Jag tror att det finns en risk att siffrorna inte blir så stora som många tror. Det känns som att Osasuna kommer backa hem mycket och stänga till matchen. Framåt är de försvagade då både bäste målskytten Pandiani (7 mål) och Aranda(3 mål) är borta. Tillsammans har de gjort 40% av lagets mål och Osasuna brukar inte göra många ens med fullt lag. Om Barca bara håller fokus och inte slarvar så ska de ha en god chans att fixa en clean sheet också.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 20:00
Barcelona - Osasuna
Barca vinner och håller nollan
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *