Washington har massor utav motivation

Washington går till matchens match, den första matchen av två i rad borta. Washington kan slå sitt klubbrekord i antal segrar i ett svep om de vinner i dag. Det kan vara lurigt att tippa på lag med väldigt långa segerrader men motivationen borde finnas i massor inför matchen. Tvåan finns till oddset 2,18 Betsson” href=”https://www.betsson.com/web/sv/sportsbook/?” target=”_blank”>Betsson.

I Washington måste allt gå i dur just nu. Laget spelar riktigt fin hockey och de lyckas vinna även då de inte presterar på topp. Att vinna 10 matcher i rad i NHL är oerhört imponerande bara det men nu kan man alltså göra det till 11 och sätta nytt klubbrekord. När ett lag vinner väldigt många matcher på rad så blir laget lätt bekväma och tror att de är bättre än vad de är vilket gör att de inte tar det där extra skäret för att hinna först till en puck. Coach Bruce Boudreau har pratat om detta länge nu och vet vad som måste göras. Trots fallgroparna så ska motivationen vara på topp i dag med rekordet som morot. Med den tjurige Ovechkin på sin sida tror jag inte att spelarna vågar slappna av.

Boston som de möter har en tung tid just nu med 7 raka förluster. Även de matcher då de spelat gasnka bra förlorar de och det är aldrig ett bra tecken. Fråga Toronto bara. Självförtroendet är inte på topp och det kommer krävas toppspel av Bergeron och company för att de ska kunna ta något från den här matchen.

Jag tippar 5% av kassan på bortaseger då NHL aldrig är säkert men det finns en hel del spelvärde i tvåan.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 01:00
Boston Bruins - Washington Capitals
2
59 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *