Sverige borde kunna vinna med 4 mål

Nu drar det roliga i gång i OS. Ishockeyn! Efter några guld i skidor så är nog det svenska laget taggat till tusen. Viktigt att få en bra start. Det fick Kanada i går och det är bara att följa upp.

Det svenska laget är nog antagligen bättre än det som spelade i Turin med spelare som tagit några extra steg sedan dess såsom Sedinbröderna. Skadeläget ska vara bra även om det finns lite småskavanker bland spelarna. Kronwall testas nog sent även om han var på is i går.

Tyskland är ett lag med få storspelare. Spelare som Christian Erhoff kommer nog att få dra ett stort lass. De ska försöka stå upp i 60 minuter mot ett ganska offensivt Sverige. Bäckström spelar t.ex. i tredjekedjan. Det säger en del om vad det svenska laget har för offensiv potential. Jag tippar att Sverige vinner med minst 4 mål vilket ger mig 1,78Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 01:30
Sverige - Tyskland
1 (-3,5 mål)
65 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *