Röda kort ses ofta i Liverpool-derbyt

Derbyt mellan Liverpool och Everton är det mötet som det har visats mest röda kort i sen Premier League startades. Det kommer smälla i närkamperna och domaren är den som har visat kortet flest gånger under säsongen. Att någon blir utvisad i eftermiddag är värt en slant till fina 3,80 hos Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet.

Hela 17 gånger har det visats ett rött kort i detta mötet sen Premier League startades och det har hänt 8 gånger under de senaste 10 ligamötena. I förra mötet i höstas blev det förvånansvärt bara ett gult kort, men då dömde Alan Wiley (som gärna snackar med spelarna istället för att varna). Idag dömer dock Martin Atkinson,  som har det näst finaste snittet i ligan när det gäller att varna spelare (4,11/match). Han har iofs inte visat något rött hittills, men med tanke på det här derbyts natur så kan det mycket väl bli första gången idag. Att någon får två gula och åker ut kanske är mer troligt, och med spelare som Mascherano, Cahill, Fellaini, Lucas, Heitinga, Skrtel m,m på plan så förväntas många hårda dueller.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 13:45
Liverpool - Everton
Rött kort visas
59 kr

5 kommentarer till “Röda kort ses ofta i Liverpool-derbyt

 1. John den skrev:

  Easy peasy. Ett stort tack till Kyrgiakos 🙂

 2. LBT den skrev:

  Riktigt jäkla snygg rek.

 3. John den skrev:

  Tackar! Det blev t.o.m ännu hårdare match än vad jag trodde, kunde nog blivit nån utvisning till.

 4. Daniel den skrev:

  Alltid skönt när tipsen sitter under första halvlek 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *