Överspel på Blackpool – West Bromwich

En Championshipmatch spelas ikväll och det är den mellan de två skjutgladaste lagen i ligan – Blackpool & West Bromwich. Blackpool gör så gott som alltid minst ett mål hemma och West Brom är i fin form nu. Jag spelar över 2,5 mål till 1,82 hos Ladbrokes.

West Brom spelar fin, flödande fotboll just nu och ser mer fokuserat ut än på länge. De imponerade i de två matcherna mot serieledarna Newcastle nyligen där de lyckades göra 6 mål sammanlagt (2-2 och 4-2). Och det var ändå mot det bästa defensiva laget i serien, som bara har släppt in 16 mål på 27 matcher. Efter att Forest förlorat mot Derby i helgen så har West Brom chansen att ta tillbaka andraplatsen. Jag tror vi får se ett taggat bortalag som kommer att satsa. De brukar spela bra borta och har bara förlorat 1 av 13 där.

Blackpool har tappat den fina formen de hade tidigare men är alltid svårspelade hemma. De har gjort mål hemma i alla matcher utom mot Derby (0-0). De har också en imponerande statistik i att de har gjort mål i 13 raka ligamatcher.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 20:45
Blackpool - West Bromwich
Över 2,5 mål
33 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *