Topplagen går som tåget

Efter en period där topplagen Newcastle och West Bromwich haft stora problem mot lag mycket sämre än de själva så har de tuffat igång igen och båda lagen har just nu imponerande sviter som de gärna förlänger. Newcastle spelar hemma där de sällan förlorar mot Watford klockan 16:00 idag. Newcastle kommer att få tillbaka flera spelare såsom Carroll, Butt och Ameobi som alla duger gott i den här divisionen. Detta är förstärkningar som de behöver då det blev lite tunt med anfallare där ett tag för ett lag med mycket tunn trupp. Watford vill komma tillbaka på vinnarspåret igen efter att ha förlorat med 3-0 borta mot Palace senast.

West Bromwich fick tillbaka några anfallare och helt plötsligt började de vinna igen. De måste vara de bästa laget i the Championship i år så länge som de inte drabbas av för många skador. Derby ska inte ha en chans även om de har Stoor förhoppningsvis tillbaka efter en smäll han drog på sig mot Reading.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Newcastle - Watford
1
80 kr
Lör 16:00
Derby - West Bromwich
2
80 kr

1 kommentar till “Topplagen går som tåget

  1. John den skrev:

    Jag protesterar starkt mot att Butt duger även i den här divisionen :). Mannen har varit slut i flera år och har inte fysiken för den här divisionen. Och sen får vi inte glömma hans horribla passningsspel som har kostat oss så mycket..

    Jag funderade också på WBA. Lockande, men jag underskattar Derby för mycket ibland, som iaf kan hitta på saker hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *