Småkronorna fortsätter att producera mål

Efter utklassningen mot Tjeckien i JVM jämför Mats Wennerholm på Aftonbladet laget med det laget 1993 med Peter Forsberg, Markus Näslund och Niklas Sundström. Det året stod Kanada i vägen i finalen. Kanada har hindrat Sverige att ta guldet vid ytterligare 4 tillfällen, bland annat förra året och året innan dess.

Jag tror på en final lagen emellan även i år och den här gången kan det bli riktigt svettigt för kanadensarna.

Trots 10-1 mot Tjeckien är inte tränare Pär Mårts helt nöjd. Han talar om obeslutsamhet och oskärpa i avsluten. Ikväll är det Österrike som åker på däng. Jakob Markström spikar igen i målet och framåt fortsätter det att produceras mål. -7,5 mål på Sverige spelas på bet365 till oddset 1,90. Sverige måste alltså vinna med minst 8 måls marginal!

Som oddshöjare använder jag mig av Manchester United som möter nästjumbon Hull idag. De måste vara rejält revanschsugna efter Fulhams förnedring i förra omgången. United har bra chans att knappa in på Chelsea som bara fick 0-0 mot Birmingham igår.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 17:00
Hull - Manchester United
2
10 kr
Sön 20:00
Österrike U20 - Sverige U20
Sve -7,5 mål
10 kr

3 kommentarer till “Småkronorna fortsätter att producera mål

  1. John den skrev:

    11-3 är på gång snart, inga problem.. Vad var det jag sa innan, de vann med för mycket förra matchen 🙂

  2. Daniel den skrev:

    I efterhand låter det ju så logiskt 🙂

  3. Viktor den skrev:

    Skulle ha spelat ”över 9,5 mål” till oddset 1,85 som jag funderade på.. men trodde inte Österrike skulle göra så mycket som 3 mål på Sverige.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *