Ojämna Toronto får det tufft

Toronto är ett mycket ojämt lag som spelar bra ungefär varannan match. Senast vann de programenligt mot Boston då Gustavsson, the Monster, fick hålla nollan för första gången. De är klart starkare med Gustavsson i laget än Toskala som blandar och ger.

Mot Buffalo har de det riktigt jobbigt just nu då de förlorat de fem senaste matcherna. Senast var de i lördags då Buffalo gick hem med segern efter 5-2 och en medioker insats av Toskala. Toronto letar efter en revansch men saknar kontinuiteten för att rada upp segrar. En väldigt svårtippad match men 2,55 hos Expekttvåan är det mest spelbara.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 01:30
Toronto Maple Leafs - Buffalo Sabres
2
80 kr

1 kommentar till “Ojämna Toronto får det tufft

  1. Daniel den skrev:

    3-2 till buffalo efter förlängning först men kanske inte orättvist att det slutade lika. Buffalo backade hem och lät Toronto göra vad de ville efter målet. Litar för mycket på Miller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *