Ofta målrikt när Caperio/Täby spelar hemma

Caperio/Täby har varit med i flera målrika matcher det senaste och hemma i Tibblehallen brukar det åka in bollar i båda kassarna. Nu är det derby mot Tyresö och gästerna har större chanser att störa än vad matchoddsen visar. Jag tror på en del mål och över 11,5 mål till 1,85 hos Betway känns fint.

Caperio/Täbys senaste 5 hemmamatcher har slutat 12-5, 10-3, 11-9, 16-3, 8-7. De har gjort näst mest mål i serien men kan även bli lite nonchalanta emellanåt och släppa in för mycket mål. I förra matchen mot Pixbo (12-5) dominerade förstakedjan med Bron-Sundbom, Hyvärinen och Jämtdal och låg bakom det mesta framåt. Speciellt Hyvärinen är i bra form och gjorde 1 mål och 5 assist då.

Tyresö är klassen sämre men kan spela jämnt resultatmässigt mot de flesta lagen. I senaste derbyt mellan dessa lag i slutet av november slutade matchen 7-5 till Caperio/Täby. Tyresö störde topplaget ända fram till slutet och om de inte är fokuserade nog idag så kan Tyresö bidra en del till målproduktionen också.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 19:00
Caperio/Täby - Tyresö
Över 11,5 mål
43 kr

1 kommentar till “Ofta målrikt när Caperio/Täby spelar hemma

  1. John den skrev:

    Det började tight men gick ju in tryggt ändå. När nu båda dagens tips gick in så kan jag släppa att jag var sekunder från att tippa på Västerås i SSL också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *