MK Dons gillar målrika matcher

Det ser åtminstone ut så. De sju senaste matcherna för detta lag har slutat med 3 mål eller fler. Tar man i åtanke att 70% av hemmalagets matcher slutar med samma facit ser vi att vi har två lag med en hög av målkåta britter. Så länge som man gör fler mål än motståndaren så vinner man ju. Så enkelt är det. Jag gillar oddset på över 2.5 målNordicbet: 1.92.

På samma spelbolag finner jag att Chelseas 1.23 är hetare än Tottenhams 1.26. Kanske för att jag är Wolves-supporter, kanske för att alla mina tips i deras matcher skiter sig. Jag vet inte men jag håller mig borta från ”Old Gold” ett tag. En sund time out tycker jag. Chelsea är nog ganska så sugna på revansch för förlusten mot en b-gäng som Man City och Everton för betala priset. Jag behöver få in den här du för att hänga med i kampen där Viktor knappast får fartränder i byxorna just nu 🙂

Imorgon (läs idag) kommer jag spendera dagen i genom att åka fram och tillbaka till Skåne. Missar således alla matcher vilket hade varit bra för mitt hjärta om det inte vore för att man kan kolla resultaten med mobilen….

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Chelsea - Everton
1
80 kr
Lör 16:00
Leyton Orient - MK Dons
över 2,5 mål
80 kr

3 kommentarer till “MK Dons gillar målrika matcher

 1. John den skrev:

  MK Dons kan man alltid lita på om man vill se mål. Känns spelvärt.

 2. Mobil-daniel den skrev:

  Att det ska vara på svårt att då in lågoddsarna då 🙂 men jag är glad ändå eftersom wolverhampton vann. Gott

 3. John den skrev:

  Du gjorde rätt i att undvika Wolves match. Har du nånsin gissat rätt på deras resultat? 🙂

  Taskigt på Chelsea där. Inte ofta de försvarar så dåligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *