Manchester Citys attityd ifrågasätts men mål gör de

Efter några dagars onekligen tveksamma utbud på oddsmarknaden så är vi tillbaka med den för England klassiska Boxing day. Nu ska det spelas fotboll vare sig det faller regn, snö eller traktorer från skyarna. Vår tretimmarsspärr hindrar mig från att tippa de tidigare matcherna men jag är tillåten att jobba lite på de som går klockan 16:00. Jag kommer att köra ett lite tråkigt tips på att Manchester City och Stoke lyckas göra några mål. Stoke är knappast ett av de målglada lagen men mot City där attityden inte är på topp så kan de nog få in någon balja. City själva gör ju alltid några mål såvida Mancini inte totlat förstört sammanhållningen i truppen. Skulle inte lägga den här matchen i den säkra kolumnen vid hemmatips som Glenn gör men överspelet känns hyfsat stabilt.

Över 2,5 mål spelas hos Pinnacle som ger oddset 1,85.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Manchester City - Stoke City
Över 2,5 mål
79 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *