Manchester City satsar på cupen

Efter 7 raka oavgjorda matcher i Premier League har Manchester City halkat efter i kampen om en Champions League-plats. City spelar inte heller något Europa-spel för tillfället så stort fokus kan nu läggas på Carling Cup, där Arsenal ikväll är kvartsfinalmotståndare.

Hemmalagets tränare Mark Hughes ställer upp med bästa tänkbara elva. Det kan man inte säga att Arsenal gör. Tränare Arsene Wenger ställer upp ett lag mestadels bestående av juniorer. På Arsenals hemsida kan man läsa att han inte vill ”riskera eventuella skador på ordinarie spelare med lördagens möte mot Stoke i åtanke.” Det är tydligt att han prioriterar ligaspelet och Champions League i första hand vilket inte på något sätt är konstigt.

I förra matchen förlorade Arsenal hemma mot Chelsea med 3-0. Förlusten var rättvis men resultatet aningen i överkant då Chelsea var bra effektiva.

Matchen sänds på Canal+ sport 1 klockan 20.40 för den som är intresserad av att titta. Oddset på City som segrare är 2,02 hos Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 20:45
Manchester City - Arsenal
1
102 kr

1 kommentar till “Manchester City satsar på cupen

  1. John den skrev:

    Vågad insats men den satt ju finfint. Snygga mål gjorde de också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *