Försiktig inledning mellan Juve och Bayern

Jag testar ett spel på tiden för första målet i den avgörande gruppspelsmatchen mellan Juventus och Bayern München ikväll. Då det är ett så viktigt möte så tror jag att det kommer bli en lite trevande inledning, men att det kommer öppna upp sig ju längre tiden går. Jag testar första målet i 31:a minuten eller senare till 2,05Expekt.

I förra gruppspelsmötet mellan lagen så slutade det 0-0. Jag tror att risken för mållöst är mindre idag då Bayern måste gå för vinst. Juve klarar sig med ett kryss, men att spela för oavgjort kan vara riskabelt. De lär nog gå för ett mål i alla fall som de kan försvara på klassiskt italienskt vis. I inledningen kommer de nog inte riskera mycket och båda lagen lär nog känna lite på varandra. Det känns som att chansen till mål är större i andra halvlek då Bayern verkligen måste satsa framåt och Juve får chansen till kontringar.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:45
Juventus - Bayern München
1:a målet 31:a min
50 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *