Everton trivs på Stadium of Light

Sunderland – Everton känns på papperet som ett rätt tight och svårtippat möte mellan två lag i mindre bra form. Jag testar ändå Everton (Draw no bet) till 2,15Betway då de har vunnit här ofta det senaste.

Sunderland har efter en fin start tappat stinget rejält. Men även om de har fått med sig en del fina resultat hemma så har jag inte alltid blivit så imponerad över deras spel. De har inte speciellt mycket kreativitet i laget, speciellt på innermittfältet med Cattermole och Cana. Ofta får de lita på Reid och Malbranque på kanterna. Även om den förre är i bra form så saknas förmodligen den senare på grund av skada. Bent har gjort en del mål hemma men har nu bara gjort 2 mål på de senaste 9 matcherna.

Everton har inte mycket bättre form de heller men de brukar trivas här. Det har slutat med segrar de 4 senaste mötena här och de har då inte släppt in ett enda mål. Laget brukar passa till att spela borta i såna här matcher mot andra mittenlag och man har ofta sett de senaste åren att de har kämpat med sig knappa segrar i dessa. De har skador på ett par bra spelare men de har bredare trupp än på mycket länge och ska klara att få med sig nåt härifrån. Om några ska vinna så är det dem, men eftersom det är ett jämnt möte skyddat jag mig mot X och tippar draw no bet till helt ok 2,15.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Tillbaka
Lör 16:00
Sunderland - Everton
Everton (DNB)
45 kr

1 kommentar till “Everton trivs på Stadium of Light

  1. John den skrev:

    Everton fick sin kvittering till slut. Hade den kommit tidigare så tror jag att de mycket väl hade kunnat vunnit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *