Charlton förlänger Stockports förlustrad

Det här blir ännu ett tips från League One. Charlton ska bara vinna borta mot seriens sämsta lag Stockport idag. Jag spelar på Charlton till 1,72Betfair.

Här har vi två lag med helt olika formkurvor. Stockport har förlorat 7 raka i ligan och har bara skrapat ihop ynka 3 vinster på hela säsongen. Att 2 av dessa var mot Brighton och Tranmere säger en del om kvalitén på det här laget. Som en hel del lag som har svårt att få spelet att stämma så verkar de trivs bättre på bortaplan, där de inte har samma press från publiken.

Charlton har 13 poäng på sina 5 senaste matcher. De brukar vara bättre hemma men ska de hänga på Leeds i toppen så ska de bara vinna såna här matcher. Även om gräset på Edgeley park inte håller någon vidare standard så har Charlton för överlägsna spelare för Stockport. Kaptenen Bailey styr på mittfältet och lurige yttern Lloyd Sam brukar skapa lägen åt måltjuven Burton på topp. Det här ska bara bli en tvåa.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Stockport - Charlton
2
47 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *