Buffalo ute efter seger

I deras senaste match trodde jag mer på Buffalo än vad de presterade. Jag hoppades att de skulle kunna hålla Washington på avstånd och med det minska antalet mål som blev. Så blev det ju inte vilket blev tydligt ganska snabbt då Backström gjorde mål väldigt snabbt i matchen. Nu vill de revanschera sig och de kommer att ha en bra chans mot otroligt bortasvaga Ottawa. Ett Ottawa som nu inte har lagkaptenen Alfredsson med efter den omtalade tacklingen. Nu kanske han ändå är borta från OS. Vi får vänta och se. Ottawa är inte samma lag utan honom och de laget förlorade till slut med 8-2 mot Pittsburgh.

Buffalos coach var rasande efter förra matchen vilket borde betyda att de är på tårna. Ett stort plus är att Vanek är tillbaka i laget. återstår att se om han gör någon skillnad. Ettan till 1,90Betsafe” href=”http://www.betsafe.com” target=”_blank”>Betsafe är bra. Spelvärt!

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 01:00
Buffalo Sabres - Ottawa Senators
1
70 kr

1 kommentar till “Buffalo ute efter seger

  1. Anonym den skrev:

    Insats 2k på Buf i ml, 1 x 2 spel i nhl är det dummaste som finns enligt mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *