Bolton har bra chans mot Hull i bottenmötet

Oturen grinar mitt underbara Wolverhamtpon Wanderers FC i ögonen. inte bara den, det är små korkade saker som gör att vi fäller oss själva också. Men nog om dem för detta handlar om två andra kandidater till nedflyttning; Bolton och Hull. Oddset på att Bolton vinner här är fina 1,80 på ett flertal ställen.

Bolton är ett bottenlag till slut. Efter många år av halvdana spelare och tråkigt spel så lyckas de inte riktigt tråka ut motståndarna. Den rollen har Birmingham tagit över. Nu möter de dock Hull City som inte har ett bra år men det är inte oväntat då andra året ofta är svårare. Bolton har en hyfsad form ändå så matchen mot mediokra Hull kommer väldigt lägligt tror jag. En sådan här match måste de vinna om de vill stanna uppe. Det blir knappast lättare framåt våren.

Hull har det som sagt lite tufft just nu men har som Wolves ett tufft schema med fleratalet topplag att möta. De har förlorat mot Manure, Arsenal och Aston Villa den senaste tiden vilket kanske inte är så illa. Dock kan inte självförtroendet vara på topp efter så många förluster. Sedan är de otroligt svaga på bortaplan också. Det är bara det Burnley som är lite sämre i år och de är det sämsta bortalaget på många, många år.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 21:00
Bolton - Hull
1
60 kr

1 kommentar till “Bolton har bra chans mot Hull i bottenmötet

  1. John den skrev:

    När Hull fick 1-2 så visste man bara vad som skulle hända..jag borde livebettat egentligen. De måste väl slå nåt rekord i tappade ledningar snart väl? Hull visste mycket väl om det och satte lite extra press bara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *