Basel räcker inte till i Rom

Denna jäkla Europa League asså. Får det inte att stämma för fem öre men i dag vänder det om det så ska krävas något så tråkigt som en banketta. Nu ska jag återigen göra misstaget med att spela på hatcupen nummer ett. Basel överraskade med att lyckas ta poäng mot Roma senast de möttes men då var Roma inte i den formen de är i nu och matchen spelades i Schweiz. I Rom blir det inget annat än storseger för Roma med en Totti i högform. Oddset 1.55 finns på Betsson och ettan känns oehört trolig.

HV71 måste känna sig jäkligt revanschsugna just nu. Formen är inte strålande då de inte lyckats ta en seger på ordinarie tid på 3 matcher. Senast tvekade jag att tippa emot dem vilket var felaktigt i slutändan. I dag möter man Södertälje som har haft det tufft mot topplagen i Elitserien. Frölunda, som borde räknas till ett topplag med det laget, Färjestad och Skellefteå har alla den senaste tiden skåpat ut halv-08’a. HV71 ska vara mycket taggade och kör över Södertälje till oddset 1.37.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 19:00
HV71 - Södertälje
1
90 kr
Tor 21:05
Roma - FC Basel
1
90 kr

2 kommentarer till “Basel räcker inte till i Rom

  1. John den skrev:

    Elitserien är en konstig liga. Vem hade trott att Brynäs skulle vinna med 6-0 också? HV tog nog en för stor ledning för tidigt

  2. Daniel den skrev:

    Johan Alvarsson, jag skyller HV’s fruktansvärda spel på dig din lille lymmel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *