Ukraina kommer göra det jobbigt för Grekland

Idag spelas de första play-off-matcherna i det Europeiska VM-kvalet och det ser väldigt tätt ut på förhand. Ryssland ser ut som den enda klara vinnaren, men även där tror jag inte det blir någon ”landslide victory” direkt. Flera av mötena luktar kryss och speciellt den mellan Grekland och Ukraina.

Viktor har redan gått igenom den här matchen i sitt inlägg så jag ska inte vara långrandig. Jag tror också att Ukraina har en bra chans att få med sig något därifrån. De har ett hårt arbetande och samspelt lag som lär spela tight för att säkra ett kryss. Detta vore ett fint resultat att ta hem och arbeta med sen i returmatchen.

Grekland lär nog känna att Ukraina kan hota och lär inte vilja släppa in ett kostsamt bortamål. Det kan garanterat straffa sig i returen. De lär nog därför inte ösa på för mycket framåt. Samtidigt är inte deras anfallsspel det mest imponerande och de saknar lite folk idag. Krysset känns ganska troligt och det finns till 3,20 hos Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 19:00
Grekland - Ukraina
X
44 kr

2 kommentarer till “Ukraina kommer göra det jobbigt för Grekland

  1. Daniel den skrev:

    Grekerna borde samtidigt känna att de måste få med sig något ifrån matchen. Man vill inte åka till Ukraina med ett kryss. Jag har kollat mycket på matcherna man fortfarande osäker på så många. Oddset på Ryssarna är alldeles för dåligt och tråkigt. Missade min go-to-sport hockey idag ju.

  2. Pingback: oddskampen » November slutar i dramatik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *