Skellefteås dåliga form vänder inte än

Ikväll möter Elitseriens formsvagaste lag Skellefteå det formstarkaste laget Linköping, om man ser till de 6 senaste matcherna. Till oddset 2,62Betfair så känner jag att det är värt att tippa 2:anLinköping.

Skellefteå började säsongen fint och de ligger fortfarande 4:a med en poäng mer än bortalaget som ligger 5:a. Den senaste tiden har de däremot tappat formen rejält och det har blivit 4 raka förluster. Framförallt är det målskyttet som har försämrats ordentligt. Trots att de har den statistiskt bäste målvakten i serien i Hadelöv så krävs det fler mål framåt om det ska bli några vinster. Särskilt mot anfallsskickliga lag som Linköping.

Linköping har gjort 23 mål de senaste matcherna och sedan tjeckerna anlände så har anfallsspelet fått en extra dimension. Nu börjar de även leverera bättre på bortaplan också – 3-1 borta mot Färjestad nyligen var imponerande.

Skellefteå är kända för att vara ett hemmastarkt lag, men det senaste har det inte funkat där heller. De senaste 10 mötena lagen emellan i Skellefteå har slutat med 5 segrar var så jag tror inte att det kommer ha en sån jättestor betydelse idag. Jag går mest på formen och anfallskvalitén och tippar 2:an.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 19:00
Skellefteå - Linköping
2
45 kr

2 kommentarer till “Skellefteås dåliga form vänder inte än

  1. Martin den skrev:

    Oj vilken härlig blogg! Skönt tema, ska börja följa er:)

  2. John den skrev:

    Tack, det är alltid kul att höra! Hoppas bara att vi kan börja sätta lite mer av våra tips också 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *