Sevillas odds är lite högt

Ett av mina favoritlag att tippa denna säsongen har varit Sevilla. De har spelat in ett antal kronor åt mig och ser i kristallkulan som jag köpte på loppis att det kommer att hända igen. Visst är de i princip redan klara gruppsegrare, visst är Unirea starkare än namnet säger men till oddset 2.15Expekt är det svårt att motstå frestelsen. Spelar de hälften så bra fotboll idag som de vanligtvis gör så tar de segern utan problem. Dags att avgöra gruppen!

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:45
Unirea Urziceni - Sevilla
2
70 kr

3 kommentarer till “Sevillas odds är lite högt

  1. Daniel den skrev:

    Kan även tipsa om att spela på Inter antingen med elelr utan handikapp. Barca utan Messi och förmodligen Zlatan (om inget hänt det senaste) är inte lika starkt och har svårt att gör mål. Inter starka nog att stå emot om Barca inte har en riktigt bra dag. För sent för mig att få med det i kampen men väl värt ett spel för en mindre penning.

  2. John den skrev:

    Matchen luktar lite kryss tycker jag, men Sevilla har ju sån kapacitet framåt så man vet aldrig.

  3. Mobil-daniel den skrev:

    Dags att lägga mer den här månaden snart tror jag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *