Portugal kanske inte är effektivt nog mot Bosnien

Jag slänger även in ett par tips på matchen Portugal-Bosnien/Hercegovina. Det första är ett asian handicap på Bosnien-Hercegovina (+1) till 2,33Betfair.

Portugal känns här som en för stor favorit med tanke på vad de har presterat i kvalet hittills. De har underpresterat rejält och ska vara glada att de ens kommit så här långt. Framförallt på hemmaplan har det inte funkat och de lyckades bara vinna här på 2 av 5 försök (mot Ungern och Malta som inte hade mycket att spela för). T.o.m lilla Albanien kom hit och lyckades få ett kryss.

En del av problemet är att de inte alltid är så effektiva trots finspel. De har länge haft problem med att hitta en forward som kan regelbundet göra mål. Liedson har gjort det bra det senaste, men de kan inte bara förlita sig till honom. Ronaldo är alltid ett hot men han är borta även idag. Portugal lär ha mycket boll idag men frågan är om de är effektiva nog.

Bosnien-Hercegovina har däremot imponerat i kvalet och har spelat fin fotboll dessutom. Kan de bara stå emot tidigt i matchen och frustrera hemmalaget så kan jag se dem få med sig något hem. De har skickliga spelare framåt (Dzeko, Misimovic & Ibisevic speciellt) som kan leverera  när de får lägen.

Jag testar därför på att bortalaget vinner om de får ett mål i handikapp. Skulle Portugal få en uddamålsseger så blir det pengarna tillbaka.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Tillbaka
Lör 21:30
Portugal - Bosnien-Herzegovina
Bosnien (+1)
45 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *