Fullt ös framåt för Bosnien kan straffa sig

Jag lägger in ett spel idag som delvis säger emot mitt tidigare tips att Bosnien-Hercegovina kommer att gå till VM. Det känns som att mycket lutar åt att båda lagen kommer att göra mål ikväll. Detta går att spela till 1,84Betfair.

Portugal vann förra mötet med 1-0 och minskade Bosniens chanser till att gå vidare. Bosnien hade dock 3 ramträffar och kunde mycket väl ha fått med sig ett värdefullt bortamål, vilket hade kunnat ändra matchbilden helt ikväll. Nu har däremot Portugal ett härligt utgångsläge, då de vet att lika räcker och att ett bortamål betyder att Bosnien behöver göra 3.

Bosniens tränare Blazevic vet att de måste satsa framåt och har sagt att de ska ”attackera som svältande vargar”. Men samtidigt så skulle ett mål i baken vara katastrofalt. Portugal har många snabba, skickliga spelare som trivs med att kontra. Bosnien är bättre framåt än bakåt och jag kan se Portugal få in en boll. Gör det de innan det har gått för länge av matchen så kan vi förvänta oss en ännu större press från hemmalaget. De hade otur sist och jag kan inte se Portugals virriga försvar hålla nollan två gånger mot ett anfall med såna kvalitéer. Gör Bosnien 1-0 så tror jag fortfarande att Portugal kommer att försöka få sig det värdefulla bortamålet. Tipset känns sunt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Bosnien-Hercegovina - Portugal
Båda lagen gör mål
50 kr

1 kommentar till “Fullt ös framåt för Bosnien kan straffa sig

  1. Daniel den skrev:

    Detta kan jag tänka mig att rygga… Kanske inte är ett bra tecken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *