Det är dags att det lossnar för Man City

Nu är jag tillbaka efter en liten semester och man måste ju erkänna att man får lite abstinens när man inte har tippat på nästan en vecka. Jag börjar med att tippa ett spelvärd odds från Premier League. Man City ska ses med god chans att slå Burnley hemma med 2 mål eller mer.

Man City har iofs inte övertygat mycket det senaste och det har blivit för många kryss i matcher de borde vinna. Många av dessa har dock varit på bortaplan där de har haft det svårare även under tidigare säsonger. De ligger fortfarande på fjärde plats men ska de ha en chans att ta sig till Champions League så ska de bara vinna sådana här matcher. Adebayor och Touré är tillbaka idag vilket är stora plus. Det är osäkert om De Jong får fortsätta i mitten, eller om Hughes väljer att satsa på nån mer offensiv som Ireland mot det här motståndet.

Burnleys usla bortaform är välkänt och jag behöver inte nöta på om detta också. Jag ska bara nämna att av deras 5 förluster så har endast en varit med uddamålet (mot mediokra Blackburn i ett derby), så det är lovande för mitt tips.

Man City ska ha en fin chans att ta en säker seger här och Betfairs 2.08Man City (-1,5) är för bra för att skippa. Får City ett tidigt mål kan det rinna iväg.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Man City - Burnley
Man City (-1,5)
50 kr

1 kommentar till “Det är dags att det lossnar för Man City

  1. John den skrev:

    Vad sysslar Citys försvar med egentligen? Det ser ju ut som de inte bryr sig alls. Vid 3-2 var det bara ett lag som såg ut att göra ett till och det var City

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *