Tjeckien tar 3 poäng i måstematch

Tjeckien måste ha ta en vinst imorgon för att ha en realistisk chans att nå VM. Jag tror att de tar chansen mot ett Polen som med all säkerhet inte kommer att kvalificera sig.

Tjeckien ligger risigt till mycket tack vare att de har kryssat för många matcher på bortaplan. Hemma är de dock starkare och det är där de får chansen att revanschera sig de 2 sista matcherna. Polen är också betydligt bättre hemma och jag kan inte se att de har speciellt stor chans här.

Ett stort plus för Tjeckien är att viktige Rosicky är tillbaka efter ett långt skadeuppehåll och har sett pigg ut när han spelat för Arsenal. Även Grygera är spelbar efter en småskada. Baros är annars i bra målform och brukar imponera mer i landslaget nästan än för klubblag.

Tjeckien har ett bättre lag, större motivation och dessutom hemmaplan. Jag spelar ettan till 1,56Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 20:30
Tjeckien - Polen
1
39 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *