HV vinner med sin historia i ryggen

När HV71 möter Färjestad hemma brukar det sluta på ett sätt och det är med hemmaseger. I år då Färjestad är klart försämrat borde det inte vara några problem för Smålänningarna att ta hem alla poängen. HV har börjat bra men var helt ur slag senast mot Brynäs. Det krävdes ett Brynäs-mål för att väcka dem lite men det räckte inte i slutändan. I dag kommer de inte vara lika slöa från start.

Färjestad har startat mycket bättre än någon tidigare trott. Inget annat lag tappade så många nyckelspelare, inte mindre än 15 spelare har försvunnit sedan förra säsongen. Att spela in så många ersättare tar tid men de har lyckats förvånande bra utan att briljera i någon match. Man ska aldrig räkna bort mitt kära Färjestad men idag förlorar de. Allt tyder på detta och oddset 1,85Expekt tackar vi för.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 19:00
HV71 - Färjestad
1
85 kr

4 kommentarer till “HV vinner med sin historia i ryggen

 1. Daniel den skrev:

  Jag äter upp min hatt om HV inte vinner nu…

 2. Daniel den skrev:

  Bra att den satt annars hade jag fått gå och köpa en hatt och alla hattpengar hade ju gått åt till tipset :O

 3. Viktor den skrev:

  hehe precis.. jag har aldrig sett dig bära hatt, förutom när du var pepparkaksgubbe i skolan 🙂

 4. Daniel den skrev:

  och bättre pepparkaksgubbar har vi sällan skådat. Bara Ingvar som stod i vägen för en makalös karriär

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *