Gefle ska inte vara ett hinder för AIK

Den 25 Maj på Strömvallen gjorde AIK en riktig plattmatch och Gefle kunde vinna med 1-0 efter mål av en nu långtidsskadad Hasse Berggren. AIK är i serieledning endast en poäng före blåvitt och låter inte ett lag som Gefle hindra gulddrömmarna. Det endast guldfrossa som kan stoppa AIK att vinna i eftermiddag.

Gefle är placerad i ingenmansland och har usel form. De vann i och för sig förra matchen mot Halmstad på hemmaplan, men har innan dess fem raka förluster och 0-13 i målskillnad. Det blir en mer spännande match i Malmö mellan MFF och IFK Göteborg.

Efter Portsmouths urusla inledning av Premier League undrade man hur lång tid det skulle ta innan första poängen skulle inkasseras. Svaret blev i matchen senast mot Wolves på Molineux stadium, där det blev hela tre poäng.

Wolves är oberäkneliga, de vinner matcher de borde förlora och förlorar matcher de borde vinna. I eftermiddag mot Everton ska de ändå inte ha någon chans. Everton har hämtat sig efter Arsenals utklassning i premiären.

Totaloddset blir 2,13 och kupongen spelas hos Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 16:00
AIK - Gefle
1
50 kr
Lör 16:00
Everton - Wolves
1
50 kr

4 kommentarer till “Gefle ska inte vara ett hinder för AIK

 1. Daniel den skrev:

  Du vågar tippa wolves asså?

 2. Viktor den skrev:

  oddset tilltalar mig 🙂

 3. Daniel den skrev:

  inte mig faktiskt 🙂 Inte direkt så att vi varit dåliga. Problemet har varit målskyttet. Hoppas att Kightly kan få spela nu och kanske att Ebanks-Blake får chansen med Doyle. Effektivare uppställning iaf. Kightly gjorde mål i träningsmatchen mot Aston Villa.

  Hoppas att allt skiter sig för dig 😀

 4. John den skrev:

  Everton har ett alldeles för primitivt anfallsspel för att nånsin ses som en sån klar vinnare. Behöver minst 1,70-1,80 innan jag börjar fundera på dem.

  Sen var det ju det där med Wolves..äckliga att tippa på ja. De verkar trivas som underdogs. Blev inte förvånad alls att de tappade poäng mot Pompey (som iofs hade visat upp en härlig inställning tidigare också).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *