Frölunda förlorar inte igen

Frölunda är svåra att tyda. De har ett jättebra lag och började med segrar trots halvdant spel vilket brukar tyda på vinnarattityd. Sedan kommer det två riktiga plattmatcher. Detta tolereras inte i Göteborg under en längre tid efter de gick igenom samma pina förra året. I dag ställer de upp med eld i baken… bokstavligt.

Luleå kommer vinna sina flesta matcher på hemmais vilket förväntat. Bröderna är ruskigt bra när de låter spelet tala men de verkar alldeles för lätta att störa. Mot rögle var det den gamla kedjekompisen Gath som plockade bort dem och nu senast var det Ari Vallin. Då fick Cam Abbott till slut lämna arenan efter olämpligt uppträdande. Om frölunda läst på sin läxa kommer den här matchen vara i deras ficka. Ettan spelas tryggt till oddset 1,69Betfair vilket är mycket godtagbart.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 19:00
Frölunda - Luleå
1
100 kr

2 kommentarer till “Frölunda förlorar inte igen

  1. Viktor den skrev:

    Fabricius e nog bra hämndlysten på klubben som sparkade honom..

  2. Daniel den skrev:

    Är man för dålig så är man vettu och klass+motivation slår motivation 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *