Dags för Pompey att få utdelning

Det är lätt att kolla på tabellen och tro att Portsmouth har varit usla rakt igenom. Men de borde faktiskt ha fått med sig åtminstone en poäng i en hel del av de matcherna, även i svåra matcher som mot Everton och Man City. De har fått en hel del fina lägen men varit lite för ineffektiva. Snart ska det väl lossna för Dindane också? Pompey har annars spelat med ett riktigt stort kämpaglöd som kan mäta sig med alla andra lagen i ligan. Det kommer betyda mycket i bottenstriden.

Hull spelar hemma och kommer därför ha större press på sig att ta tag i spelet. Fansen lär se det här som en bra möjlighet att ta en fin seger som kan hjälpa dem att hålla sig över nedflyttningsstrecket. De är dock inte så skickliga på att styra spelet och om Pompeys femmanna-mittfält kan hindra Hulls få tekniska spelare, som Geovanni, att få ytor så bör de kunna få med sig nåt från matchen. Hulls försvar är allt annat än stabilt, speciellt nu sen Turner stack till Sunderland. Pompey har skickliga spelare som kan kontra in bollar och de har en del farliga spelare på fasta situationer.

Seger för Portsmouth känns värt att testa till 2,84Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Hull - Portsmouth
2
45 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *