Cardiff och AIK har bra chans

Cardiff har spelat upp sig efter en liten svacka och har två raka storsegrar (6-1 mot Derby och 4-0 borta mot Watford). Nu har dessutom fått tillbaka viktige Ross McCormack och Kevin McNaughton efter skada. Joe Ledley ska också kunna spela efter att ha missat landslagsmatcher.

Palace är obesegrade i fyra raka i ligan men flera av motståndarna har inte varit i någon vidare form plus att de hade tur som vann mot West Brom. Annars blandar de och ger. Victor Moses är tveksam idag och kommer saknas om han inte kan spela.

Jag tror att Palace kommer få det svårt idag om Cardiff har vaknat på rätt sida.  Hemma ska Cardiff vara favoriter mot de flesta lagen i serien så 1,85 känns som ett värt odds att testa.

Jag lägger sedan till en innebandymatch. Obesegrade AIK mot Umeå City som inte vunnit hittills. AIK har vunnit med minst 2 mål i alla matcher och Umeå har förlorat med minst 2 mål hittills. Statistiskt sett så ska AIK ha en bra chans till en stabil seger här, och ändå har de inte presterat på topp ännu. Jag lirar AIK (-1,5) till 1,45.

Dubbeln spelas hos Expekt till oddset 2,68.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Cardiff - Crystal Palace
1
45 kr
Sön 16:00
Umeå City - AIK
AIK (-1.5)
45 kr

2 kommentarer till “Cardiff och AIK har bra chans

  1. Daniel den skrev:

    Det var väldigt vad Derby ska spela matcher idag 🙂

  2. John den skrev:

    Oj då, hehe. För het på gröten där. Palace var det ja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *