Barcelona och Valencia vinner sina grupper

Jag slänger även in ett långtidsspel på Champions League och Europa League. Jag spelar på att Barcelona och Valencia vinner sina respektive grupper.

Barcelona var riktigt slöa i förra matchen mot Valencia, inte ett avslut under hela första halvlek. De fick ändå med sig en poäng vilket inte är dåligt på något sätt, med tanke på vilka som de mötte och att det var på bortaplan. Nio av elva spelare i Barcas startelva mot Valencia hade varit borta på landslagsuppdrag dagarna innan, dessutom saknades vår egen Zlatan pga skada. Matchen var med all säkerhet bara en tillfällig plattmatch från Barcas sida.

Barcelona leder grupp F i Champions League på fyra poäng. De svåraste matcherna som återstår för Barca är hemma mot Inter och borta mot Dynamo Kiev. Ett Barca i storform ser till att vinna gruppen. 1,22 är inte ett högt odds men känns ändå generöst. Ikväll möter Barca det ryska gänget Rubin Kazan hemma på Camp Nou.

Valencia toppar sin grupp i Europa League med fyra poäng. De har redan mött nuvarande tvåan i gruppen Lille på bortaplan, där de spelade 1-1. Ikväll möter de Slavia Prague där de ska vinna även utan David Villa. Till upplösningen av grupp B är han förhoppningsvis tillbaka i god målform. Genoa är fjärde laget i gruppen.

Totaloddset blir 1,9642 och spelas hos Bet365.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 20:45
Barcelona - Int/Dyn/Rub
1
11 kr
Tor 21:05
Valencia - Lil/Sla/Gen
1
48 kr

1 kommentar till “Barcelona och Valencia vinner sina grupper

  1. Pingback: oddskampen » Lille utmanar Valencia om gruppsegern

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *