Tight bottenmöte + en match som bara brukar sluta på ett sätt

Säsongen har börjat långt ifrån glatt för både Portsmouth och Bolton och båda lagen kan hittas i slutet av tabellen. Största problemet för båda lagen är deras nästan obefintliga anfallsspel och oförmåga att göra mål. Pompey har 1-7 i målskillnad efter 4 matcher och Bolton ligger på 2-5 efter 3 spelade matcher.

Dagens möte är viktigt för båda lagen till att stoppa den negativa trenden och båda lagen lär kämpa desperat för att få med sig något från matchen. Det lutar starkt åt att det blir målsnålt och ett mål kan räcka för att få med sig tre poäng. Oddset 1,70 är finfint för under 2,5 mål.

Imorgon spelar Fiorentina hemma mot Cagliari i en match som brukar sluta med hemmaseger. I de senaste 11 matcherna i Florens så har det blivit 11 vinster för Fiorentina. Även om matchen inte spelas på papper så känns det alltid lite tryggare att historiken på sin sida :).

Båda lagen startade säsongen med att spela lika, men innan landslagsuppehållet vann Fiorentina över Palermo medan Cagliari lite överraskande förlorade hemma mot Siena med 1-3. Cagliari brukar annars spela bättre hemma men de har inte övertygat offensivt och kommer troligen inte ha så mycket framåt imorgon heller. Fiorentina är  starkt hemma och vann 14 av 19 matcher där ifjol. Mutu saknas på grund av skada, men att ha Jovetic bakom Gilardino låter inte så dumt heller. Ettan känns trolig och finns till 1,60.

Dubbeln spelas föga överraskande på gamla goa Betfair till 2,72.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Portsmouth - Bolton
Under 2,5 mål
54 kr
Sön 15:00
Fiorentina - Cagliari
1
54 kr

1 kommentar till “Tight bottenmöte + en match som bara brukar sluta på ett sätt

  1. Pingback: oddskampen » Fiorentina & Villareal segrar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *