Prestigemöte i Milano när Inter möter Barcelona

Det är mycket som står på spel i Milano idag. Ibrahimovic återvänder, Eto’o möter sitt gamla lag efter allt som sagts, Zlatans oförmåga i champions league analyseras osv. Inför matchen så har lagen försökt lägga pressen på den andre och båda lagen känner nog av allvaret. Kommer Inter eller Barcelona dra det längsta strået?

Inter inledde säsongen lite tveksamt med ett oavgjort resultat mot Bari men har sedan dess spelat upp sig. Laget ser bra ut och med Eto’o, Sneijder, Milito har de gott om anfallskraft. Samtidigt så ska vi ju komma ihåg att det är ett italienskt lag vilket innebär att de spelar taktiskt och vissas ögon tråkigt. Mourinho utövade detta redan i Chelsea så väntar mig ingen större anstormning från Nerazzurri.

Barcelona har inlett säsongen ganska starkt utan att blända. Zlatan jobbar fortfarande på att komma  i fysik topp och komma in i laget. Han har sett lite vilsen ut stundtals i matcherna men har ända lyckats tillföra något. Mot Inter kommer han vara laddad till tusen. Om Inter har ett bra lag så har Barcelona ett fantastiskt lag. Laget vimlar av storstjärnor som också presterar.

Utgången i matchen är väldigt oviss men tror inte att Inter kommer lyckas vinna. I en match där jag hade garderat med x2 tippar jag 2 till oddset 2,60 i skrivande stund.

Standard de Liège från Belgien har fått en skoj lottning där de får mäta sig med Arsenal som i senaste matchen mot Manchester var alldeles för ineffektiva med bollen. Mitt tips då satt ju som ett smäck och jag litar på att Arsenal fortsätter sina målglada upptåg. Laget är kreativt men samtidigt lite skört bakåt. Om Standard får ett mål så sitter jag lugnt.

Jag tippar över 2,5 mål till oddset 1,98 vilket ger dubbeln oddset 5,15Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Inter - Barcelona
2
50 kr
Ons 20:45
Standard Liège - Arsenal
över 2,5 mål
50 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *