Mycket mål på Emirates stadium och i Neapel

Arsenal möter Wigan hemma idag och det känns som att det kommer bjudas på mål. Hemmalaget är alltid tacksamma att sätta överspel på och kollar man på statistiken så ser det lovande ut: 21 mål gjorda i de 4 ligamatcher Arsenal har spelat i hittills. Deras senaste två matcher slutade med förluster (Man United & Man City borta), trots att de kunde fått med sig något i båda matcherna. Försvarsspelet har varit lite slarvigt men de gör även mål framåt.

Idag lär de satsa hårt för att kunna hänga med resten av topplagen i ligan och Wigan kan få det mindre skoj. Att bortalaget spelar mer offensiv fotboll under Martinez är kul att se men samtidigt vågat och naivt då de är inte är starka nog. Då jag tippar överspel så är jag tacksam till sådan inställning snarare än Bruce tio-man-bakom-bollen-taktik.  Över 2,5 mål finns till 1,64.

För de som har följt bloggen ett tag så har det säkert synts att jag gillar att tippa överspel i Italien. Hittills har alla gått in och jag fortsätter med att tippa Napoli-Udinese. Målsnittet i ligan har varit högt på senare år trots ryktet om en tight disciplinerad fotboll. Dessa två lag har bara spelat i matcher med mer än 2,5 mål hittills i ligan och kollar man också på alla skickliga spelare båda lagen har i offensiven så känns det som att 1,80över 2,5 mål är väl värt att testa.

Totalt blir oddsen på dubbeln 2,95Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Arsenal - Wigan
Över 2,5 mål
61 kr
Lör 18:00
Napoli - Udinese
Över 2,5 mål
61 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *