Målrikt i Manchester

Nu är vi tillbaka på de ordinarie banorna igen efter landslagsspel i veckan som slutade lyckligt för mig. Gick upp i ledning i oddskampen när de andra missade sina tips. Idag tror jag på målfest och slänger in en banksäker som oddshöjare.

I Manchesters blåa delar så har säsongen börjat i dur med idel segrar och deras problem med att hålla en jämn nivå verkart bortblåst. Det är fortfarande tidigt på säsongen så man ska inte dra för stora växlar utav det. Förra säsongen så kunde man ofta tippa ett ”över”-spel på deras matcher man den tiden kanske är förbi. Idag möter de dock ett lag som pangat in mål i sina matcher hittills och fortsätter de med det så måste ju Man City svara med samma mynt för att hålla sig kvar i matchen. Arsenal är i form och bättre än folk har trott inför säsongen. Målfabrikationen ser imponerande ut och spelar på över 2,5 mål till oddset 1,90.

Andra matchen det gäller är West Brom mot Plymouth, två lag på varsin förväntade halva i serien. West brom har ett gäng segrar med två oavgjorde mot kompetent motstånd. Idag möter det ett formsvagt Plymouth som kommer att harva i botten den här säsongen. Banketta! 1,35.

Dubbeln spelas till oddset 2,57Unibet.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Manchester City - Arsenal
Över 2,5 mål
135 kr
Lör 16:00
West Brom - Plymouth
1
235 kr

2 kommentarer till “Målrikt i Manchester

  1. Pingback: oddskampen » Prestigemöte i Milano när Inter möter Barcelona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *