HV71 och Storvreta vinner

Tuffa tider nu där vi förlorar en massa, både på otur och några osunda tips. I dag går jag in för att vända trenden även om det blir med ett litet fegspel. Men man ska komma ihåg att det är ofta de man anser säkra som spräcker rader.

HV71 spelade jag för någon omgång sedan och de fick mig att svettas lite väl mycket i en jobbigt svängande match. En av mina kompisar här var på matcher och rapporterar att det var en dålig match med dåligt försvar och dåliga målvakter. Senast krigade de till sig segern borta mot Rögle som verkar tuffare att möta än väntat. HV71, eller HIV71 som ett nyhetsankare en gång sade är dock starkare hemma och borde med all rimlighet ha en mycket bra chans här. Etta till oddset 1,81 på betfair är bra.

I innebandyns superliga så kan det svänga rejält målmässigt men idag vinner Storvreta i derbyt mot Sirius. Storvreta imponerade i premiären där de höll nollan vilket inte händer ofta. Sirius förlorade sin premiär hemma mot Warberg och har ett klart sämre lag. Kohonen lirar hem tipset till oddset 1,35

Totaloddset slutar på 2,44betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 19:00
HV71 - Modo
1
81 kr
Mån 19:00
Sirius - Storvreta
2
144 kr

1 kommentar till “HV71 och Storvreta vinner

  1. Daniel den skrev:

    Skönt med en seger. Dags att fortsätta på det spåret nu. Satte en till rad utanför kampen så känns bra nu. I morgon finns det en del matcher som intresserar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *