Fiorentina & Villareal segrar

John hade med Fiorentina på sin tipsrad men eftersom Portsmouth och Bolton bjöd på många mål igår eftermiddag så gick den raden åt fanders (hehe.) Ett sådant fint spel får dock inte gå till spillo tänker jag och Fiorentina spelas som segrare hemma mot Cagliari till oddset 1,61 hos Betfair. Fiorentina är ett mycket starkt hemmalag och förra säsongen förlorade man endast tre gånger hemma på Stadio Artemio Franchi. Som tidigare sagts så har Fiorentina vunnit de 11 senaste mötena i Venedig lagen emellan, vilket säkerligen kan ha fått Cagliari-spelarna att drömma mardrömmar inför mötet på söndagseftermiddagen. Cagliaris styrka är deras mittfält och kan de vinna kampen där så kan de kanske knipa en pinne. Adrian Mutu är skadad i Fiorentina men jag tror de vinner ändå.

Villareal fick inte till det i premiären utan spelade 1-1 borta mot Osasuna, som förväntas komma långt ner i tabellen. Det trots ett rejält övertag i både skott och hörnor. Villareal däremot förväntas komma i toppen och tampas om Champions League-platserna. Säsongen 2007/2008 kom de på andra plats efter Real Madrid och på de senaste 5 säsongerna har de inte varit sämre än sjua.
Jag tror det lossnar i eftermiddag då ö-laget Mallorca kommer på besök. Mallorca vann visserligen sin första match med 2-0, men det var hemma mot nykomlingen Xerez som fick två utvisningar i matchen, varav den första innan halvtid.
Villareal har inför årets La Liga värvat den 25-åriga brassen Nilmar för 16,5 miljoner euro som de hoppas ska panga in många mål. Varför inte börja med det mot Mallorca? Förra mötet här slutade med en 2-0 vinst till Capdevila och Company i Villareal.
Det blir repris nu och oddset på hemmaseger är 1,58, vilket ger totaloddset: 2,5438 hos Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 15:00
Fiorentina - Cagliari
1
200 kr
Sön 17:00
Villareal - Mallorca
1
200 kr

5 kommentarer till “Fiorentina & Villareal segrar

 1. John den skrev:

  Här snor man mina tips ja hehe..Ingen idé, allt jag tippar på nu går åt helsicke ändå 🙂

 2. Daniel den skrev:

  En förlust till John och du är nästan perfekt symmetrisk

 3. John den skrev:

  Tur att jag hann bryta mönstret i tid då :). Det blev ändå en rätt fin kungakrona i kassagrafen, men nu är det dags att måla dit en lång ståtlig tv-mast bredvid den. Som bara behövs ritas med en linje innan nån smartass nämner att det kan bli en hiskelig förlustrad i slutet där..

 4. Daniel den skrev:

  Jag var halvvägs till att blotta svagheten i din tes med masten men du tänkte till lite extra där

 5. Viktor den skrev:

  Fasen också! Fiorentina vann med minsta möjliga marginal och Villareal såg ut att göra detsamma.. om inte Mallorca skjutit in en frispark från 40 meter direkt i mål med 10 minuter kvar! =/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *