Favoritrad på en lördag

Idag går jag ut hårt med tre rader i bakhuvudet. Har inte analyserat de två övriga än tillräckligt bra än men det kommer hursomhelst bli en intressant dag.

Jag inleder med en favoritrad i formen av en trippel där första matchen är Bayern München – Nürnberg. Det är en solklar etta då Bayern är i toppslag och kommer med en fantastiskt form i ryggen. Här möter de en motståndare som det bara ska vinna mot. Nürnberg krossas till ett blygsamt odds på 1,22.

Raden fortsätter med Aston VillaPortsmouth. Portsmouth gör ingen glad förutom deras motståndare för tillfället och laget bara förlorar och förlorar. Enda segern har inkasserats mot Hereford(League 2) i ligacupen. Dock gjorde de en uppryckning mot Bolton i förra vecken men torskade trots detta och de lyfter sig inte igen.

Aston Villa däremot har efter någon förlust i början på säsongen börjat vinna igen och kommer till matchen med tre segrar i ryggen. Då de missade chansen att spela i Europa i år så kommer de även utvilade till matchen. Aston Villa är bättre och har bättre form. Kan bara sluta i hemmaseger till oddset 1,48.

Newcastle gjorde mig själv och dem själva besvikna senast och kommer vilja starta en ny segerrad för att göra vistelsen i andradivisionen så kort som möjligt. Det var skatornas första förlust för säsongen och de kan om resultaten går deras väg ligga i toppen av tabellen efter helgen. Till matchen saknas några bra spelare i Gutierrez och Ameobi men har i sin tur lånat in Khizanishvilifrån Blackburn. Lovenkrands och Carroll kan gå in i startelvan efter hyfsade insatser.

Plymouth ligger på andra sidan tabellen med sina 5 raka förluster i ligan. Det finns inte mycket som talar för att de ska ha något att hämta från St James Park även om Bradley Wright-Phillips är tillbaka från sin skada som förstörde inledningen av säsongen. Det är en kneping spelare som ofta skapar oro för motståndarnas försvar men det räcker inte. Banketta till 1,42.

Totaloddset blir 2,56Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 15:30
Bayern München - Nürnberg
1
33 kr
Lör 16:00
Aston Villa - Portsmouth
1
121 kr
Lör 16:00
Newcastle - Plymouth
1
235 kr

1 kommentar till “Favoritrad på en lördag

  1. Pingback: oddskampen » Doncaster har chans mot svagt Ipswich

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *