Europa league inleds idag

Den nydöpta Europa league startar på allvar idag med en del intressanta matcher. Men det gäller att vara vaksam på favoriterna som kanske är lite omotiverade och överskattade. Jag har ändå hittat tre matcher som jag lägger in i en trippel. Efter gårdagens miss där jag satte 50% av matcherna på två kuponger så hoppas vi på bättre resultat idag.

Benfica har inlett säsongen riktigt bra och gör rikligt med mål. Här möter det Portugisiska laget de vitryska mästarna Bate Borisov som även de tycker om nätets baksida. Benfica är dock ett mycket svårare lag än de som de möter i den vitryska högstaligan. Portugisiska toppen mot den vitryska ska sluta med en etta. Jag spelar dock på att det även blir mycket mål. Över 2,5 mål till oddset 1,72.

För att citera min kollega här på sidan ”Spelar Roma så blir det mål”. Samtliga matcher som de och deras motståndare har spelat i år har slutat med minst 3 mål. Basel är inte så dåliga trots att de spelar i den Schweiziska ligan. När jag var liten så var Grasshoppers ett bra lag i Europa så lagen från bergslandet är inte främmande på den europeiska marknaden. Här väntar jag mig ännu en målfest snarare än en enkel seger för Roma. Över 2,5 mål till oddset 1,61.

Sist men inte minst har vi Hertha Berlin som faktiskt inte börjat säsongen speciellt imponerande men där ligger även motivationen till att vända trenden. Tror att de kommer att vara taggade till tusen när de tågar in på den Olympiastadion i Berlin idag. Det lettiska laget ska inte ha mycket att sätta emot då klasskillnaden bör vara mycket stor. Två lag med mycket dålig form så vinner Hertha enkelt. Ettan till det tråkiga oddset 1,28.

Det finns många fler matcher som man vill ta med men får hindra mig för att bli för girig. Totaloddset blir 3,54 och spelas på Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 19:00
FC Basel - Roma
Över 2,5 mål
100 kr
Tor 19:00
Hertha Berlin - FK Ventsplis
1
100 kr
Tor 21:05
Benfica - Bate Borisov
Över 2,5 mål
100 kr

2 kommentarer till “Europa league inleds idag

  1. Daniel den skrev:

    Hemskt, hemskt tips. Nu får jag ta mig i nackskinnet

  2. Martin den skrev:

    Mycket skrällar idag… Ingen bra speldag för många utav oss, så du behöver inte känna dig ensam hehe

    Nya tag imorn! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *