Dubbel på hockey och Dam-EM

Idag sätter Czech Hockey Games igång och hemmanationen lär satsa hårt på att få en bra start. De har en starkare trupp på papperet och har med vassa offensiva spelare som Brendl, Hudler & Bednar. Finland däremot har inte satsat särskilt hårt och deras trupp består till största delen av spelare från inhemska ligan (förutom Frölundas Mäntymaa & Brynäs Hietanen). Tjeckien ska ha en mycket god chans att vinna och 1,68 känns helt ok.

Den andra matchen jag tar med på kupongen är kvartsfinalen i Dam-EM mellan Sverige och Norge imorgon. Norge vann iofs 1-0 senast de möttes, i en vänskapsmatch precis innan EM, men gjorde det turligt. Svenska damerna borde ha fått med sig något från matchen och ändå var de inte på topp och hade förmodligen turneringen i tankarna. Senaste mötet innan detta slutade däremot 5-0 till Sverige.

Sverige har sett riktigt stabilt ut hittills i EM och speciellt försvaret har imponerat. Imorgon lär de vara mer taggade än senast och jag tror att de kommer att gå ut och visa vilket som är det bättre laget. Ettan finns ännu till 1,68.

Dubbeln spelar jag på Betfair till 2,82 och då den känns relativt trolig så satsar jag 7,5% av kassan.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 18:00
Tjeckien - Finland
1
97 kr
Fre 19:00
Sverige - Norge
1
97 kr

3 kommentarer till “Dubbel på hockey och Dam-EM

  1. John den skrev:

    ..och så skänker Sverige bort matchen såklart. Vad sysslade de med i 1:a halvlek? De såg inte ett dugg taggade ut och var inte alls lika stabila som i tidigare matcher.

  2. Daniel den skrev:

    Såg 5 sekunder av matchen och då gjorde vi 1-3 så det var en bra match i mina ögon 🙂

  3. Viktor den skrev:

    Lite oflyt på de första två baklängesmålen.. självmål och handsituation. Därefter bytte jag kanal och kollade på Golden League istället 😛 Mycket roligare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *