Barnsley-West Brom 2, Fiorentina-Liverpool under 2,5

Jag tror att West Brom tar revansch direkt efter den oväntade hemmaförlusten mot Palace i lördags. Efter en fin start i ligan så verkade det som att de trodde att nästa vinst skulle komma av sig själv. Nu fick de en nyttig wake up call och jag tror att de tar i ordentligt ikväll för att behålla sin plats i toppen.

Barnsley  har inte haft mycket att hurra för hittills – de ligger på nedflyttningsplats och har bara tagit en poäng hemma. Målskillnaden ligger dessutom på dystra 1-8. Barnsley har sammanlagt släppt in 19 mål vilket är delat mest i ligan tillsammans med Ipswich. Ett hungrigare West Bromwich med sin skickliga offensiv ska ha god chans att klara 3 poäng, trots att det var längesen de vann på Oakwell senast. Tvåan finns till 1,80.

Fiorentina-Liverpool ser på förhand ut att bli en tight match så jag testar underspelet. Fiorentina har inte släppt in bakåt hemma i ligan ännu och saknar samtidigt viktige Gilardino. Han blev utvisad mot Lyon och är avstängd. Det gör laget genast mindre vasst framåt.

Liverpool har mängder av rutin från Champions League och ska åtminstone klara av att få med sig ett kryss i en sån här ändå lurig match. Om de vinner så tror jag att det blir en knapp seger mot ett hårt arbetande hemmalag. Under 2,5 mål finns till 1,81.

Dubbeln kan du få till 3,26Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:45
Barnsley - West Brom
2
55 kr
Tis 20:45
Fiorentina - Liverpool
Under 2,5 mål
55 kr

1 kommentar till “Barnsley-West Brom 2, Fiorentina-Liverpool under 2,5

  1. John den skrev:

    West Brom verkar ha hamnat i en större formsvacka än jag trodde. Bra för mitt Newcastle men inte för tipset. Men man kan väl inte få allt här i världen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *