Backskador hos Preston och Spurs kan leda till mål

Det här är en liten chansning men jag tror att en kombination av ombyggda backlinjer i båda lagen, att Preston är i form och spelar hemma och att Spurs luftar hungriga reserver kan leda till ganska mycket mål. Bortalaget brukar spela bra i ligacupen (de har bara förlorat en av de senaste 13 mötena) och jag tror att de kommer vinna ikväll med. Men då Preston har öppnat säsongen fint så tror jag att de minst kommer att få in ett mål, och att de håller matchen levande länge.

Spurs kommer starta med ett nytt mittbackspar p.g.a skador och roterar troligen både ytterbackar och målvakt också. Jag kan därför inte riktigt se att det blir helt tryggt bakåt och de lär få lita på sin skickliga offensiv istället. Framåt har de inte ändrat så mycket i ligaspelet så nu har reserver som Bentley, Dos Santos och formstarke Crouch chansen att visa vad de går för.

4 mål eller fler till oddset 2,76 på Betfair känns intressant nog till att satsa 3% av kassan på.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 20:45
Preston - Tottenham
4 mål eller fler
53 kr

2 kommentarer till “Backskador hos Preston och Spurs kan leda till mål

  1. Daniel den skrev:

    I slutändan var tipset stabilt men någon krona minus på dagen va? Alla trodde att Atalanta skulle vinna. Hade koll på resultatet under matchen men inget hände och sedan var det ju slut. Antiklimax

  2. John den skrev:

    Den satt fint ja. Kunde t.o.m satt på 6 mål eller fler 🙂

    7 kr minus igår vilket var lite synd. Trodde verkligen att Atalanta skulle ta chansen men iofs så hade Catania inte råd att förlora matchen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *