Inters matcher målrikare under Leonardo

Sedan Leonardo tog över Inter så har deras matcher genast blivit roligare att titta på än under tråkige Benitez. Räknar man bort den svåra Coppa Italia-matchen mot Napoli i veckan (0-0) så har lagets matcher snittat 4,33 mål/match sedan Leonardo tog över. Inter spelar mer offensivt nu men är samtidigt bräckligare bakåt då Julio Cesar, Samuel, Chivu och Cordoba alla saknas. De hade riktiga problem bakåt i förlusten mot Udinese och även Palermo kan göra skada idag.

Palermo har hamnat över linan mest av alla lag (14 av 21 matcher) och med spelare som Miccoli, Ilicic och Pastore så kan motståndarna aldrig känna sig helt trygga. Senast dessa två lag gjorde mindre än 3 mål tillsammans på San Siro var 2004.

Över 2,5 mål spelas till 1,77 hos Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 15:00
Inter - Palermo
Över 2,5 mål
20 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *