Ingen skräll när Burnley tar emot Burton Albion

Jag kan inte se Burton Albion skrälla idag igen mot ett Burnley som är på gång efter managerbyte. Burton hade flyt som tog sig vidare mot Boro i förra ronden och hade verkligen behövt hemmaplan till hjälp. De har dessutom fullspäckat spelschema i framtiden och managern Peschisolido har erkänt att de redan nu måste ha tisdagens ligamöte i tankarna.

Burnley har äntligen gjort sig av med Laws och lovande Eddie Howe från Bournemouth gör nu hemmadebut. Starkt att slå Pompey borta i första matchen och ett hemmastarkt Burnley ska bara fortsätta med att säkert slå League Two-laget Burton Albion.

Burnley -1 spelas till 2,03 hos Betsson.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Burnley - Burton Albion
Burnley -1
27 kr

2 kommentarer till “Ingen skräll när Burnley tar emot Burton Albion

  1. John den skrev:

    Det var på håret att den gick in. Trodde att det skulle vara en ”sån där dag” när Burton reducerade ett par minuter efter att Burnley träffat ribban 🙂

  2. Daniel den skrev:

    varit så många ”dagar” nu. Dags för lite medflyt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *