Tight inledning väntas i Napoli

Napoli är storfavorit mot Sampdoria och det är inte mycket som talar för bortalaget. Först lämnade Cassano, sedan Pazzini och idag har man offensiva avbräck i Semioli, Dossena och Pozzi. Sampdoria lär satsa på att göra matchen tight och ge få ytor till Napoli. Båda lagen har bland de tätaste defensiven i ligan och jag kan tänka mig att det blir en trevande inledning. Som vanligt då för Sampdoria som bara har gjort 2 och släppt in 3 under de första 30 minuterna under hela säsongen. Napoli gör flest mål i slutet av matcherna. Det har blivit hela 14 stycken den sista kvarten hittills (Cavani avgör på övertid känns bekant va?). I de tre senaste mötena har första målet kommit i andra halvlek.

Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet ger 1,77 för första målet efter 28:00 min/inget mål och det känns värt att testa. Andra bolag har högre lina och här får man 0-0 ”på köpet”.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 15:00
Napoli - Sampdoria
Första målet efter 28:00 min/inget mål
26 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *