Grymt överodds på Scunthorpe

Scunthorpe finns att spela till skyhöga 5,50 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365 och jag måste bara testa det till en liten peng. Millwall har inte gjort någonting på senare tid för att 1,66 på hemmasegern ska vara motiverad.

1,66 är alltid skräp i en sån tight liga som the Championship och nu är det inte ens nåt lag i form som står i det. Millwall har bara vunnit 3 av deras 16 senaste matcher och är inte duktiga på att styra matcher mot gnetgäng som Scunthorpe. De har nyligen lånat in strikern McQuoid från League One och även om han är i fin form så är det inte säkert att han levererar på högre nivå.

Scunthorpe har visserligen 4 raka förluster men 3 av dessa var på hemmaplan, och de som har följt the Championship vet vilket hemmakomplex de har byggt upp under säsongen. Den 4:e matchen var borta mot Derby dessutom. På bortaplan är de 5:e bäst i ligan med sina 15 poäng och de trivs bättre som underdogs. Laget kan inte vara sämre än senast och de vill inte bli första laget i serien som förlorat 5 raka 2010/11. Plus idag är att Thompson, Togwell och Woolford kan spela. Scunny har 6 raka vinster mot Millwall, inklusive play-off-finalen i League One 2009, så de vet att de har vad som krävs för att vinna idag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 18:20
Millwall - Scunthorpe
2
10 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *