Arsenal ser gult mot Fulham

Arsenal spelar en fartglad och rolig fotboll. De har efter Manchester United gjort flest mål i ligan med 32 stycken. Längs vägen drar de på sig mycket kort. Jag testar att spela på att Arsenal får över 0,5 kort i matchen mot Fulham i eftermiddag. Oddset är 1,50 och bolaget är Bet365.

På 15 spelade matcher har Arsenal dragit på sig 33 gula kort och två rena röda kort. Det ger ett snitt på 2,2 kort per match. På de senaste sju matcherna är snittet över 2,4 kort per match. Laurent Koscielny i Arsenal leder Premier Leagues varningsliga med ett rött kort, ytterligare ett rött kort som föranletts av två gula i samma match och tre rena gula kort.

Man kan tycka att ett formstarkt Arsenal kan klara av att vinna mot ett svagt Fulham utan att dra på sig varningar. Men faktum är att Arsenal har varit kortfria endast i två ligamatcher den här säsongen. I hemmamötet mot  jumbon West Ham drog man på sig två gula kort. När lagen möttes på Arsenals hemmaplan 2009 vann Arsenal med hela 4-0 men drog ändå på sig två gula kort.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Arsenal - Fulham
Arsenal över 0,5 kort
30 kr

1 kommentar till “Arsenal ser gult mot Fulham

  1. John den skrev:

    Det var väldans vad alla skötte sig exemplariskt idag. Knappt en ordentlig foul under hela matchen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *