Espanyol imponerar i Spanien

Espanyol är en stor positiv överaskning i den spanska fotbollen. Laget innehar för tillfället kvalplatsen till nästa års Champions League. Tidigare i veckan vann de finalen i den katalanska cupen mot Barcelona med 2-1. I förra omgången av ligan bortaslog de topplaget Atletico Madrid med 3-2. På hemmaplan har man sex segrar på sex matcher och 11-2 i målskillnad. Endast Real Madrid har bättre hemmafacit.

Sporting Gijon har enbart två poäng av 18 möjliga när de spelat på bortaplan och de poängen har kommit mot Real Zaragoza och Almeira – det sämsta och det näst sämsta laget i ligan. I förra omgången fick laget en drömstart när man tog ledningen redan efter tre minuter hemma mot Real Sociedad. Tre efterföljande mål av Sociedad gjorde dock att Gijon blev utan poäng. Kraftigt snöfall i norra Spanien ska ha förlängt restiden till Barcelona flera timmar vilket givetvis är till Gijon-spelarnas nackdel.

Den kamerunska målvakten Kameni gör i eftermiddag sin 200:e match för Espanyol. Det tror jag han firar med att hjälpa sina lagkamrater till seger. 1,66 gånger pengarna för hemmaseger finnes hos Betsson.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 17:00
Espanyol - Sporting Gijon
1
20 kr

4 kommentarer till “Espanyol imponerar i Spanien

 1. John den skrev:

  Jag har en dålig känsla över den här. 6 av 6 hemma är redan alldeles för bra för ett lag som Espanyol. Jag hoppas att jag har fel..

 2. Daniel den skrev:

  Spanska ligan är inget för mig så har ingen input alls, vilket gör denna kommentar meningslös

 3. Daniel den skrev:

  Det röda kortet på Espanyol kan ju inte gynna oss. Men vi har lyckats förr

 4. Daniel den skrev:

  och de gör det 😛 Kom igen E! Håll ut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *