Arsenal tar sig vidare med stil

Att Arsenal vinner bekvämt verkar vara dagens spel överallt idag så jag ska inte skriva så många rader. Jag tror som de flesta att ett helmotiverat Arsenal ska bli för mycket för ett Partizan Belgrad som har haft ett uselt gruppspel och tänker på juluppehållet. Arsenal (-2,5) spelas till 1,85 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365.

Arsenal sviker sällan när de spelar hemma i Europa och nu när det dessutom bara är dem som har något att spela för så kan jag inte tänka mig annat än en stabil seger. De tidigare hemmamatcherna i årets CL slutade 6-0 mot Braga och 5-1 mot Shakhtar. Förra säsongen slog de AZ Alkmaar 4-1 och Porto 5-0. Säsongen innan det vann de med 4-0 mot både Twente & Porto och 3-0 mot Villareal. Laget består ju av många utländska spelare som säkert trivs extra bra när det är europeiska motstånd snarare än tuffa brittiska.

Det här känns inte som en match där de gnetar sig till 1-0 sista kvarten. Får de ett tidigt mål så kan det rinna iväg. Partizan har bara hedern att spela för men bryr sig säkert inte onödigt mycket om Arsenal börjar spela ut ordentligt. Det är juluppehåll för dem efter detta och de vill nog bara att matchen ska ta slut.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Arsenal - Partizan Belgrad
Arsenal (-2,5)
32 kr

1 kommentar till “Arsenal tar sig vidare med stil

  1. John den skrev:

    Så nära 4-1 men självklart ska antingen Walcott eller Bendtner sumpa det. Ännu en insats från Arsenal där man hade kunnat önska sig en del mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *